Spændende ejendomme - TIL SALG

Her har vi samlet nogle rigtig spændende ejendomme, i eller i nærheden af Fjerritslev, som lige nu er til salg.

Se med hvis du går med drømmen om et helt særligt og unikt sted.

Hermed tilbydes en enestående liebhaver-ejendom med byens absolut bedste centrale beliggenhed på en imponerende 7000 kvm ugeneret grund.

Se mere her: Borups Alle 56b

Aldrupvej 227, Hingelbjerge, 9690 Fjerritslev
Velkommen til helt nye dimensioner af begreberne "sjældent udbudt" og "uforstyrrethed"!

Se mere her: Aldrupvej 227

Fjordvej 15, Kærup, 7741 Frøstrup
Fantastisk ejendom med skøn udsigt Pragtfuld beliggende fritidslandbrug med 8,8 ha. lige omkring ejendommen, beliggende ugenert i det naturskønne område i det nordvestlige Jylland og beliggende direkte op til Nordeuropas største fuglereservat "Vejlerne" på hele 6.000 ha. hvor der er store mængder af fugle og en blandet natur med både store rørskove, lavvandede søer og store græsarealer, kun 10 km. til Vesterhavet og få km. til store statsplantager med blandet bevoksning. Ejendommen ligger næsten midt på de 8,8 ha. og her er, udover en fantastisk udsigt til Lund Fjord, som faktisk er en sø på 491 ha, er der også egen mindre sø på ejendommen. Her er en fantastisk have med flere stier og masser af læ-beplantning samt mange hyggekroge.

Se mere her: Fjordvej 15

Gyvelstien 27, Thorupstrand, 9690 Fjerritslev
Sikke en perle af en ejendom, beliggende i skønne Thorupstrand. Virkelig fin villa uden bopælspligt og som derfor kan bruges præcis som du har lyst til.

Se mere her: Gyvelstien 27

Bærkær 2, Vesløs
Fantastisk fritidsejendom beliggende ugenert, naturskønt på en ca. 30.000 kvm stor naturgrund. Ejendommen er omgivet af egen skov og smuk sø.

Se mere her: Bærkær 2

Add headline

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. I'm a great place for you to tell your story and let your visitors know a little more about you.