Lokale spisesteder

Hotel Nor - Badehotellet

I 2018 erhvervede nye ejere Hotel Nor, og det er nu genåbnet efter en omfattende renovering. I samarbejde med en arkitekt og en landskabsarkitekt er tag, vinduer, gulve, badeværelser og interiør blevet fornyet – og alt er sket i dyb respekt for ånden i den oprindelige 100 år gamle rigmandsvilla og i respekt for den omgivende natur. Farvepaletten inde og ude spejler således hotellets unikke placering ved hav og klit

Menu

Strandhuset Tranum

Vores restaurant har fokus på friske lokale og økologiske råvarer, som leveres direkte til os fra kutter, mark og urtebed.

Menu

Thorupstrand Fisk

I fiskebutikken på stranden sælges der primært forskelligt fersk fisk, røgvarer og skaldyr fra Thorupstrand. Der laves også fiskeretter og sælges drikkevarer, som kan tages med hjem eller nydes ude ved bordene på stranden ved siden af bådene.

Menu

 

Klitrosen

Klitrosen er et dejligt lyst og indbydende sted, hvor du kan nyde et lækkert måltid på terrassen eller inde i restauranten. Hotellets nye restaurant er udsmykket med danske designmøbler, fotokunst og glaskunst. Der er tænkt på detaljen for øjet og ikke mindst for ganen. Restauranten tilbyder et højt niveau med kun de bedste råvarer, som ofte er fra egnen. Hotellet leverer høj kvalitet og god service med smilende personale, der sætter en ære i at give dig en god oplevelse.

Menu

 

Feriecenter Slettestrand

Restaurant Slettestrand serverer hjemmelavet mad af god kvalitet af primært lokale- og økologiske råvarer. Køkkenet følger årstiderne og maden afspejler den natur, der omgiver os. Der bruges svampe, bær og blomster fra klitplantagen, fisk og skaldyr fra hav og fjord samt kvæg fra lokale græsgange.

Menu

 

Rønnes Hotel

Rønnes Hotel ligger ved Slettestrand i Nordjylland. Fra hotellet er der kun omkring 250 meter til en af de flotteste og mest velbesøgte strande i Danmark.

Menu

 

Hjortdal Dyrefarm

Café med panoramaudsigt over Vesterhavet tilbyder en varieret menu, kolde og varme drikke, is m.m

Menu

 

Fjerritslev Kro

Kroen byder hver dag på et frokostkort med velsmagende frokostretter som sandwich, salater, pariserbøf mm, hver aften byder caféen på et aftenkort med lækre varme retter samt en dagens ret til kr 69,00.

Ydermere byder restauranten hver dag fra kl 16.00 - 20.00 på en 3 retters gourmet middag, pris kr. 298,00. Denne 3 retters middag ændres hver måned i henhold til sæsonen råvarer. 

Godt sortiment af vine og øl.

 

La Viva

Restaurant/pizzaria i Fjerritslev.

Menu

 

Café Vores

Cafe som åbnede i 2019 som hurtigt har fået succes i Fjerritslev.

 

Klim Bjerg

Der serveres gode solide Danske egnsretter med fokus på råvarernes kvalitet. Alle fisk er friskfanget fisk hovedsagligt fra Thorup Strand, eller Hanstholm. Kødretterne er også hovedsageligt fra Dansk Kvæg og svineopdræt. DAGENS RET : 138kr

Menu